Het einde van ‘Elfenblauw 1’ en ‘De heksen van Vernalia’

De uitgeverij houdt grote schoonmaak en haalt een pak boeken uit de verkoop.

Nog voor de kerstvakantie kreeg ik het bericht dat ‘De heksen van Vernalia‘, het tweede deel van het ‘Amber en staal‘ tweeluik, niet meer verkocht zal worden. Aangezien dat boek één verhaal vormt met ‘Het verloren galjoen’, zal je dus voortaan nog maar de eerste helft van het verhaal kunnen kopen in de boekhandel. Maar niet getreurd. Ik heb een deel van de voorraad opgekocht. Wie dit tweede deel nog zou willen kopen kan nog steeds hier in de webshop terecht:

https://johanvandevelde.be/product/kronieken-van-amber-en-staal-2-de-heksen-van-vernalia/

En vorige week kwam dan het bericht dat ‘Elfenblauw: Het juweel van Silnaris‘ hetzelfde lot zal ondergaan. Daarmee wordt de Elfenblauw reeks jammer genoeg onthoofd. Maar ook van dat boek heb ik een aanzienlijke voorraad opgekocht voor de webshop. Dit zijn dan wel de laatste exemplaren met harde kaft!

Het boek zal waarschijnlijk wel een doorstart maken bij een andere uitgeverij, maar met een heel andere cover en niet meer met een harde kaft. Ook dat boek kan je voorlopig wel blijven aankopen in mijn webshop: https://johanvandevelde.be/product/elfenblauw-1-het-juweel-van-silnaris/

Winkelwagen