Gelukkig nieuwjaar!

Een overzichtje

2023 was best een productief jaar met de publicatie van het eerste deel van de Moon strips: Kogel voor een kruisridder, bij Menlu. Daaruit volgden tientallen signeersessies in stripwinkels en op beurzen in België en Nederland. En in oktober kwam er meteen ook een tweede druk!

Het was ook het jaar dat ik de 20ste verjaardag van Na het Licht vierde. Het was immers in 2003 dat het eerste deel van de trilogie verscheen. Voor die gelegenheid werd er een strikt gelimiteerde ex-libris gedrukt in 100 genummerde exemplaren, met een geweldige illustratie van striptekenaar Stephan Louwes. De illustratie krijgen jullie gratis bij aankoop van een ‘Na het Licht’ boek in de webshop, maar kan ook los aangekocht worden.

Op de valreep was 2023 ook het jaar waarin ik het contract tekende voor het eerste Dante Drago avontuur bij Phoenix Books. Daarover binnenkort meer!

Jammer genoeg was 2023 ook het jaar waarin de verfilming van ‘Jaspers vlinders’ opnieuw stalde. En ik kreeg ook te horen dat de druk van de papieren versie van ‘Robin Roover en het geheim van Lingerton Castle’ wordt stopgezet. Het eBook en het luisterboek blijven uiteraard in de handel. Ook ‘De heksen van Vernalia’, het tweede deel van ‘Kronieken van amber en staal’ verdwijnt uit de rekken. Voorlopig blijven beide boeken wel te koop in de webshop, zolang de voorraad strekt.

Wat kunnen jullie volgend jaar verwachten?

APRIL

  • Dante Drago en de wraak van Viracocha’ bij Phoenix Books
  • De Franse vertaling van ‘Moon 1: kogel voor een kruisridder’ (Une balle pour un croisé) bij Editions Anspach

OKTOBER

  • Het tweede ‘Moon’ album bij uitgeverij Menlu.
Winkelwagen