Dante Drago en de wraak van Viracocha

En ja er worden ook nog leesboeken geschreven! In het voorjaar van 2024 kunnen jullie kennis maken met Dante. Deze twaalfjarige held reist samen met zijn moeder, die archeologe is, de hele wereld rond en beleeft de waanzinnigste avonturen in tempels en jungles.

In het eerste deel ‘Dante Drago en de wraak van Viracocha’ is Dantes moeder in het bezit gekomen van een drieduizend jaar oud gouden voorwerp, dat gevonden werd bij opgravingen in de jungle in het Andesgebergte in Bolivia. Dante vertrekt samen met zijn moeder, haar mentor professor Vandermeersen en zijn assistent Reiner naar Zuid-Amerika op zoek naar de laatste overblijfselen van een tot nog toe onbekende beschaving. Zou het kunnen dat ze op het spoor zijn gekomen van de stad van El Dorado, de legendarische stad van goud, waar zovelen naar gezocht hebben maar die nooit gevonden werd? Er zijn echter kapers op de kust en Dante en zijn moeder verzeilen al snel in een levensgevaarlijk avontuur. Wordt het geheim van El Dorado eindelijk ontsluierd? En hoe maak je je beugel schoon in het midden van de jungle?

Uitgelezen leesvoer voor jonge tieners die van avontuur en geschiedenis houden. En zelfs hardnekkige niet-lezers zullen op slag verslingerd geraken aan de avonturen van Dante!

Publicatie is voorzien voor het voorjaar bij Uitgeverij Phoenix Books.

Winkelwagen