Nachtwild eBook en nieuwe wallpapers

De demonen van Dalca: Nachtwild’ eBook

Van “De demonen van Dalca: Nachtwild” is nu ook een eBook gemaakt. Je kan het eBook aankopen bij alle gangbare online boekhandels en ook hier in de webshop. Als je het papieren boek aankoopt, krijg je er bovendien het eBook gratis bij.

Het lijkt wel alsof een duistere kracht de stad in zijn greep heeft. Het aantal moorden en verdwijningen is op enkele maanden tijd dramatisch toegenomen, en ook op de school van Maikel duiken een paar obscure figuren op. Wie is de mysterieuze Joanna die zich zo afzijdig houdt? Waarom vertelt de nieuwe geschiedenisleraar alleen gruwelverhalen uit de 19de eeuw? En waarom wordt iedereen zo snel verslaafd aan dat nieuwe computerspel? Voor ze het weten belanden Maikel en zijn vrienden in de onderbuik van Brussel, waar ze de strijd moeten aanbinden met een ongekend leger bovennatuurlijke wezens.

Ben je dol op griezelverhalen, op vampiers en vampierenjagers, dan is ‘De demonen van Dalca’ trilogie de perfecte reeks voor jou!

Nieuwe wallpapers op de Discord server

Op de downloads pagina kan je enkele coole wallpapers vinden over mijn boeken om de desktop van je pc te pimpen.

Ben je nog geen gratis lid van de Johan Vandevelde Discord server, dan heb je nu een extra reden om dat meteen te doen. Je vindt er immers nog meer waanzinnig coole wallpapers, die gecreëerd zijn met A.I.

Winkelwagen