Terugblik en vooruitblik

2022 loopt op zijn laatste benen. Het is de periode van de lijstjes en de terugblikken, maar we kijken ook even vooruit naar wat er in 2023 allemaal zit aan te komen.

Na zes jaar schrijven aan Wolfsangel, was 2022 voor mij vooral een sabbatjaar waarin enkele belangrijke mijlpalen werden genomen:

  • De verfilming van ‘Jaspers vlinders’ kwam na een lange pauze weer op de rails dankzij Storyhouse. In 2023 ga ik samen met de producent en de regisseur het scenario volledig ‘draaiklaar’ maken.
  • Het eerste album van de graphic novel reeks ‘Moon’ vond onderdak bij uitgeverij MENLU in Nederland. Tekenaar Stephan Louwes werkt op dit moment de cover af. Publicatie in de loop van 2023.
  • Het was opnieuw een jaar van fijne lezingen, bekroond met het geweldige Leesjuryfeest in november.
  • Het was het jaar waarin ik mijn Discord server opstartte, die ondertussen uitgegroeid is tot een leuke online community waar fans elkaar in een veilige omgeving kunnen ontmoeten.
  • En 2022 was ook het jaar waarin ik een gloednieuw manuscript afwerkte. Maar daar ga ik lekker nog niets over verklappen. 😊

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de film, de strip of dat mysterieuze nieuwe boek? Houd dan zeker mijn website in het oog. Of volg me op Instagram, Discord of mijn gloednieuwe account op Mastodon!

Ik wens jullie bij deze een geweldig 2023! En wie weet komen we elkaar binnenkort wel eens tegen.

Winkelwagen