20 jaar ‘Na het Licht’

Mijn postapocalyptische sciencefiction trilogie Na het Licht is dit jaar 20 jaar oud. Het was in 2003 dat het eerste boek van de reeks verscheen bij uitgeverij Clavis. In 2005 was Na het Licht ook mijn eerste boek dat bekroond werd door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury (nu: De Leesjury).

Om dat te vieren is er een speciale artprint gedrukt in een gelimiteerde oplage van 50 genummerde exemplaren. Je krijgt de artprint GRATIS wanneer je hier op de website een van de drie Na het Licht boeken bestelt in paperback uitvoering.

Je kan de artprint ook apart aankopen voor €5 (excl. verzendkosten).

Na het Licht

In de loop van de eenentwintigste eeuw draait een conflict uit op een globale kernoorlog, die de hele wereld verwoest en 60% van de mensheid uitroeit.

De Na het Licht reeks speelt zich honderd jaar later af en vertelt de avonturen van de elfjarige Boran, die samen met zijn moeder in een oude truck rondzwerft door de dorre woestijnlanden en de verwoeste steden van wat eens Europa was. In deel 1 valt Borans moeder in handen van de wreedaardige bende van de Cycloop. Boran sluit vriendschap met Mattia, een jonge zwerver, met als enige metgezel een gemuteerde wasbeer, Bliksem. Samen gaan ze achter de bende aan in de hoop Borans moeder te kunnen bevrijden voordat ze de Cycloop vertelt wat hij weten wil. Het is slechts het begin van een reeks razendspannende avonturen, waarbij er meer dan eens gevochten moet worden op leven en dood. Niettemin dragen deze boeken een ontzettend belangrijke boodschap met zich mee: altijd en overal zal echte vriendschap zegevieren.

Winkelwagen