Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op MeWe Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Maandag, 17 januari 2022
Robin Roover & het schip dat tweemaal zonk
10+Robin Roover
& het schip dat tweemaal zonk

Johan Vandevelde en Martin Muster
Solid Tales & De Scriptomanen
227 pagina's
Cover: Martin Muster
ISBN:97 894 6266 2230
Thema: misdaad, detective
Eerste druk: oktober 2016Fragment Recensies   Muziek Robin Roover op Goodreads Robin Roover op Facebook
Fragment Recensies   Soundcloud Goodreads Facebook

Flaptekst

Robin wordt onverwachts uitgenodigd door zijn vader voor een heuse luxecruise naar de Golf van Biskaje. Robins vooruitzichten om een plezierige vakantie te beleven met zijn vader, die hij zo lang niet gezien heeft, smelten echter meteen weer weg. Ludovic Roover heeft immers zijn werk meegebracht en zit op een strakke deadline. Op zichzelf aangewezen, maakt Robin aan boord al snel kennis met de Nederlandse jongen Pieter-Jan. Maar als Robins speurneus begint te kriebelen, verzeilen de jongens tot aan hun nek in een zeer netelige zaak met een goochelaar, een mysterieuze naamloze passagier, een onopgeloste moord en een schip dat tweemaal zonk.

Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk is een nieuw razendspannend deel in de Robin Roover reeks. Klassieke detectiveverhalen met avontuur en humor in een modern kleedje.

Nog meer spanning

Robin Roover 1
nhl1
nhl2
nhl3

Robin Roover &
het geheim van Lingerton Castle

Na het Licht 1
De Cycloop

Na het Licht 2
De nieuwe veroveraars
Na het Licht 3
Kinderen van de adelaar

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Ga snel naar het contactformulier en laat het me weten! Vergeet niet de titel van het boek te vermelden, want dat kan ik natuurlijk niet ruiken.

Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2022