Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Dinsdag, 10 december 2019
Het Kronosproject
10+ Het Kronosproject
Uitgeverij Clavis Hasselt
255 pagina's, hardcover
Cover: Martin Muster
Thema: sciencefiction, tijdreizen
Hardcover: ISBN 90 448 0242 9
eBook: ISBN 97 894 6266 0540
Eerste druk: augustus 2004

Fragment Recensies       Elfenblauw 4 op Goodreads
Fragment Recensies       Goodreads

Flaptekst

Mei 2139. Zeven maanden na het hachelijke tijdspoortavontuur voert Rikkies vader de laatste testen uit om de tijdmachine te perfectioneren. Wanneer zijn familie niets meer van hem hoort, gaat Rikkie met zijn trouwe vriend Tristan op onderzoek uit. Al snel komen de jongens tot de ontdekking dat de tijdmachine werd ontmanteld. Het spoor leidt naar de Keulse professor Schweizer, die voor een grote multinational aan een uiterst geheim project werkt. Zal Rikkie zijn vader terugvinden? En wat zit er achter het mysterieuze Kronosproject?

Het Kronosproject is een nieuw, razend spannend avontuur waarin Rikkie en Tristan de grenzen van tijd en ruimte verkennen.

Nog meer sciencefiction

Tijdspoort
nhl1
nhl2
nhl3
De Tijdspoort

Na het Licht 1
De Cycloop

Na het Licht 2
De nieuwe veroveraars
Na het Licht 3
Kinderen van de adelaar

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Ga snel naar het contactformulier en laat het me weten! Vergeet niet de titel van het boek te vermelden, want dat kan ik natuurlijk niet ruiken.

Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2019