Johan Vandevelde op Discord Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op MeWe Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Zondag, 29 mei 2022
KJV2014

Elfenblauw T-shirts

johanvandevelde.spreadshirt.be

T-shirt

Kwaliteits T-shirts met wasbestendige digitale opdruk. Beschikbaar in alle maten voor tieners en volwassenen en met een ruime keuze aan designs en kleuren.

Elfenblauw - De Helm van Armata
Elfenblauw 3 cover
12+Elfenblauw - De Helm van Armata
Pelckmans Uitgevers
434 pagina's, hardcover
Cover: Annemieke Groenhuijzen
Daisy Thema: fantasy
ISBN 97 894 6234 2644
Tweede druk: februari 2022

Fragment Recensies     Elfenblauw 4 op Goodreads Discord
Fragment Recensies     Goodreads Discord

Flaptekst

Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Als hij Cyndrië op de knieën kan dwingen, is het hele Zuid-Sepirische continent in zijn handen.Terwijl Farlog met zijn gigantische leger koers zet naar de Cyndrische hoofdstad Nyamh, gaat Sander met zijn vrienden op zoek naar de mythische Helm van Armata, het ultieme wapen en hun laatste hoop om Farlog te verslaan. Het enige probleem is dat de helm in het bezit is van Carvite, de machtige en gevreesde godin van de Onderwereld.
Sander en zijn vrienden staan voor een haast onmogelijke opdracht; een reis door het onherbergzame Tempeldal, naar het Rijk van de Doden. Een zoektocht die velen reeds ondernomen hebben, maar waar nog nooit iemand van is teruggekeerd. Als bovendien blijkt dat Sander en zijn vrienden niet de enigen zijn die op zoek zijn naar de helm, wordt het een race tegen de klok en een meedogenloze strijd op leven en dood.

Met ‘De helm van Armata’ komt de bekroonde tetralogie ‘Elfenblauw’ tot een razend spannend en verbluffend einde.

Meer boeken zoals dit

Elfenblauw
Elfenblauw 2 nhl1 nhl1
Elfenblauw 1
Het Juweel van Silnaris
Elfenblauw 2
De vallei van de Goden
Kronieken van amber en staal 1
Het verloren galjoen
Kronieken van amber en staal 2
De heksen van Vernalia

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Ga snel naar het contactformulier en laat het me weten! Vergeet niet de titel van het boek te vermelden, want dat kan ik natuurlijk niet ruiken.

Je kan je ook aanmelden op de superleuke Discord server, waar je vragen kunt stellen en met andere fans over mijn boeken kan chatten.

Discord server
Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2022