Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op MeWe Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Zondag, 19 september 2021
KJV2014

Facebook

 

Elfenblauw T-shirts

johanvandevelde.spreadshirt.be

T-shirt

Kwaliteits T-shirts met wasbestendige digitale opdruk. Beschikbaar in alle maten voor tieners en volwassenen en met een ruime keuze aan designs en kleuren.

Elfenblauw - De banneling
Elfenblauw 3 cover
12+ Elfenblauw - De banneling
Uitgeverij Abimo Sint-Niklaas
394 pagina's, hardcover
Cover: Annemieke Groenhuijzen
Daisy Thema: fantasy
ISBN 97 890 5932 8990
Eerste druk: september 2012

Fragment Recensies     Elfenblauw 3 op Goodreads Elfenblauw op Facebook
Fragment Recensies     Goodreads Facebook

Flaptekst

‘De handen van de Meervoudige hebben zich bij het monster van Kelan geschaard.
Detoras is gevallen en tienduizend dozijnen wachten op de terugkeer van de Zwarte Tovenaar door het bloed van de Elfenvriend.
Brynward valt vóór de eerste sneeuw.
Oude vijanden worden bondgenoten of allen zullen ten onder gaan.’

Zo luidt de voorspelling van het Orakel van Elsyn.
Donkere wolken pakken zich samen boven Zuid-Sepira. Lystar staat met een leger van nooit geziene omvang klaar om het hele continent opnieuw in een donker tijdperk te storten.
De twaalfjarige Cyndrische kroonprins Sander en zijn vrienden wacht de gewichtige taak om het mythische Elfenvolk en hun oude vijand, de Sardeniërs, te overtuigen om aan hun kant te strijden. Alleen dan kan een leger op de been gebracht worden dat sterk genoeg is om Lystars reusachtige invasiemacht het hoofd te bieden. Het wordt een race tegen de klok vol gevaren en beproevingen, en verrassende ontmoetingen...

In dit langverwachte derde deel van de bekroonde Elfenblauw cyclus wordt de spanning opnieuw ten top gedreven in een meeslepende mix van fantasy, emotie, humor en actie.

Meer boeken zoals dit

Elfenblauw
Elfenblauw 2 Elfenblauw 4 nhl1
Elfenblauw
Het Juweel van Silnaris
Elfenblauw
De vallei van de Goden
Elfenblauw
De Helm van Armata
Na het Licht 1
De Cycloop

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Ga snel naar het contactformulier en laat het me weten! Vergeet niet de titel van het boek te vermelden, want dat kan ik natuurlijk niet ruiken.

Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2021