Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op MeWe Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Maandag, 17 januari 2022
Nog meer recensies


Het verloren galjoen De heksen van Vernalia Wolfsangel 1 Wolfsangel 2 Wolfsangel 3 Nachtwild Bloedlijn Levensgif Gruwelhotel Jaspers vlinders Robin Roover Robin Roover 2 Elfenblauw Elfenblauw 2 Elfenblauw 3 Elfenblauw 4 De Tijdspoort Het Kronosproject Het Cupidocomplot NHL1 NHL2 NHL3 Toxine
RECENSIES

coverHet Kronosproject

Ketnet Boek van de week

Dit is een boek voor Fantasy-liefhebbers die in de toekomst willen duiken! We schrijven mei 2139. Rikkies vader verdwijnt wanneer hij zijn teletijdmachine op punt stelt. Rikkie en vriend Tristan gaan op onderzoek uit en ontdekken zéér vreemde dingen. Wie is professor Schweizer? Is de teletijdmachine ontmanteld? En wat is het Kronosproject?

Laat je meevoeren doorheen het futuristische landschap dat Johan Vandevelde voor je geschreven heeft. Een spannend boek, niet voor broekies!

Ketnet redactie
27/07/2005

NBD/Biblion

Rikkies vader heeft een tijdmachine ontworpen. Natuurlijk zijn er mensen die daar misbruik van willen maken. Rikkie vecht daar met zijn vriend Tristan tegen. Ze reizen daarbij ook nog door de tijd. Johan Vandervelde heeft naam gemaakt als schrijver van scenario's. Dit verhaal is een vervolg op 'De tijdspoort'*. Het verhaal is op een eenvoudige wijze geschreven. Het startpunt is het jaar 2139. De beschrijving van dit tijdperk blijft eenvoudig, waardoor het verhaal goed is te volgen, maar misschien ook wat te oppervlakkig blijft. Het verhaal boeit, maar mist op belangrijke momenten toch de nodige spanning. De (weinige) zwartwitillustraties sluiten wat moeizaam aan bij de sfeer van het verhaal. Vanaf ca. 11 jaar.

Biblion recensie, Redactie
Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2022