Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Pinterest
Dinsdag, 10 december 2019
Goodreads
Kronieken van amber en staal 2: De heksen van Vernalia
12+De heksen van Vernalia
Johan Vandevelde & Martin Muster
Uitgeverij Van Halewyck
248 pagina's, paperback
Cover: Martin Muster
Thema: fantasy, avontuur, magie
Eerste druk: juni 2019
ISBN: 978 94 6131 766 7

Fragment Recensies     Hebban De heksen van Vernalia op Goodreads Amber en staal op Facebook
Fragment Recensies     Hebban Goodreads Facebook

Flaptekst

Het twaalfjarige weesmeisje Lissanda ontdekt dat haar magische krachten veel sterker zijn dan ze ooit had gedacht. Samen met de Vernalische cadet Valdemar probeert ze Armorië, waar hekserij verboden is, te ontvluchten.

Na hun hachelijke avonturen in Nederhaven hebben Lissanda en Valdemar het gezelschap gekregen van Yandra en de mysterieuze memolynx - een uiterst zeldzaam magisch diertje dat gedachten kan lezen en mensen en dieren kan manipuleren. Lissanda en haar vrienden moeten nu op zoek gaan naar Valdemars vermiste vader en naar de ruïnes van de stad van de Para Enterith, een mythisch volk van wijzen, waar het geheim zou liggen om een einde te maken aan de oorlog. Een geheim dat alleen maar ontcijferd kan worden met de hulp van een memolynx.

Maar de Armorische kapitein Braga en zijn soldaten zullen alles in het werk stellen om te verhinderen dat Lissanda en haar reisgenoten levend hun doel bereiken.

Nog meer Young Adult

Verloren galjoen Nachtwild Wolfsangel Apollo
Jaspers Vlinders
Kronieken van amber en staal 1:
Het verloren galjoen
De demonen van Dalca 1: Nachtwild Wolfsangel 1:
Apollo
Jaspers vlinders

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Ga snel naar het contactformulier en laat het me weten! Vergeet niet de titel van het boek te vermelden, want dat kan ik natuurlijk niet ruiken.

Ontwerp: Johan Vandevelde   © 2002-2019