Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Vrijdag, 23 februari 2018
De demonen van Dalca 1: Nachtwild
11+De demonen van Dalca 1: Nachtwild
Johan Vandevelde & Bart Vermeer
Uitgeverij Abimo Sint-Niklaas
226 pagina's, paperback
Cover: Maarten Hermans
Thema: griezelen, vampiers
Derde druk: 10 maart 2016
ISBN: 97 894 6234 5843

Fragment Recensies     Dalca 1l op Goodreads Dalca op Facebook
Fragment Recensies     Goodreads Facebook

Flaptekst

Het lijkt wel alsof een duistere kracht de stad in zijn greep heeft. Het aantal moorden en verdwijningen is op enkele maanden tijd dramatisch toegenomen, en ook op de school van Maikel duiken een paar obscure figuren op. Wie is de mysterieuze Johanna die zich zo afzijdig houdt? Waarom vertelt de nieuwe geschiedenisleraar alleen gruwelverhalen uit de 19de eeuw? En waarom wordt iedereen zo snel verslaafd aan dat nieuwe computerspel? Voor ze het weten belanden Maikel en zijn vrienden in de onderbuik van Brussel, waar ze de strijd moeten aanbinden met een ongekend leger bovennatuurlijke wezens.

Ander uitgaven

NachtwildEerste druk

Nachtwild
Uitgeverij Abimo Sint-Niklaas
232 pagina's, hardcover
ISBN 97 890 5932 9621
Verschenen: 2013-2016

Het lijkt wel alsof een duistere kracht de stad in zijn greep heeft. Het aantal moorden en verdwijningen is op enkele maanden tijd dramatisch toegenomen, en ook op de school van Maikel duiken een paar obscure figuren op. Wie is de mysterieuze Johanna die zich zo afzijdig houdt? Waarom vertelt de nieuwe geschiedenisleraar alleen gruwelverhalen uit de 19de eeuw? En waarom wordt iedereen zo snel verslaafd aan dat nieuwe computerspel? Voor ze het weten belanden Maikel en zijn vrienden in de onderbuik van Brussel, waar ze de strijd moeten aanbinden met een ongekend leger bovennatuurlijke wezens dat de stad in zijn greep heeft.

NachtwildTweede druk (schooleditie)

Nachtwild
Uitgeverij Abimo Sint-Niklaas
232 pagina's, hardcover
ISBN 97 894 6234 0237
Verschenen: 2013

Deze speciale en uiterst gelimiteerde druk kon enkel door scholen rechtstreeks bij de uitgeverij aangekocht worden. Leerlingen van het zesde leerjaar kregen dit boek op het einde van het schooljaar 2013 als afscheidscadeau wanneer ze naar het middelbaar overgingen. Deze uitgave van 'Nachtwild' verschilt haast niet van de oorspronkelijke editie, behalve dat er voorin een speciale pagina is opgenomen, waarop de leerkracht een persoonlijke tekst kan schrijven voor de leerling.

Nog meer gegriezel!

Gruwelhotel
Levensgif Nachtwild
nhl2
Gruwelhotel De demonen van Dalca 3: Levensgif De demonen van Dalca 2: Bloedlijn Toxine

Jouw mening

Ik vind het heel fijn om te horen wat jullie van het boek vonden. Wil je zelf graag je mening kwijt? Vul het formuliertje hieronder in of registreer je gratis op het forum.

Je naam:

Je leeftijd: (niet verplicht)

Je e-mail adres:

Onderwerp:

Jouw mening over het boek:

Tik het getal over in het vak eronder:

Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018