Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Zondag, 22 juli 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 318 19 20 21 Vorige >>

Eindelijk terug online na de grote verhuis

01-11-2006 10:20:25

De trouwe bezoekers hebben gemerkt dat het forum een aantal dagen niet bereikbaar was. Dit was het gevolg van alweer een technisch probleem. Ik heb dan maar beslist om alles meteen naar een nieuwe webhost te verhuizen. Zo'n verhuis is een heel gedoe en het duurt altijd een poos eer de domeinnaam naar de nieuwe server verwijst. Maar nu staat alles weer netjes online en bovendien op de supersnelle servers van Ermis, waar ik maar liefst 1 Gigabyte kan vulllen!
Ook het forum staat weer online en gelukkig zijn er geen berichten verloren gegaan. Voor de rest is er niets veranderd. Ik heb veel goeds gehoord over mijn nieuwe webhost en hoop dat de technische problemen nu voorgoed van de baan zijn.

Boekenbeurs Antwerpen

01-11-2006 10:01:18

Deze maand staat alles in het teken van de Antwerpse Boekenbeurs. Van 1 tot en met 12 november kun je in Antwerp Expo al voor de zeventigste maal naar de grootste boekenbeurs van België. Een unieke gelegenheid om een heleboel auteurs in levende lijve te ontmoeten en een gesigneerd boek mee naar huis te nemen.

Vergeet zeker op 3 november om 11u30 niet naar zaal Artes af te zakken voor de officiële voorstelling van Het grote Bibberboek. Presentator David Troch zal er een aantal Bibberboek auteurs op de rooster leggen. De auteurs die het overleven, zullen aansluitend het boek signeren aan de Abimo stand (zaal 1 stand 100-101).

Gesubsidieerde lezingen

01-10-2006 10:40:47

Gedurende de maand oktober (en alleen gedurende de maand oktober) kunnen scholen en bibliotheken bij de Stichting Lezen een gesubsidieerde lezing aanvragen voor het eerste semester van 2007. Er zijn ondertussen al een groot aantal gesubsidieerde lezingen gereserveerd. Wie er nog eentje wil, moet er snel bij zijn. Het beste is om nog vóór oktober al een gesubsidieerde lezing aan te vragen door een mailtje te sturen naar de auteur. Meer informatie vind je op de lezingenpagina.

Signeersessie Davidsfonds Leuven

01-10-2006 10:30:44

Op zaterdag 21 oktober is Boekhandel Infodok/Davidsfonds in Leuven tien jaar oud. Dat wordt gevierd met een spetterend verjaardagsfeest met veel leuke activiteiten, zoals een tentoonstelling van illustrator Klaas Verplancke, een bezoek van de circusschool en lekkere verjaardagstaart! Natuurlijk is het hem allemaal ook om de boeken en hun auteurs te doen. Van die auteurs komen er vanaf 16 uur een heel pak naar de boekhandel afgezakt om hun schrijfsels te signeren. Johan zal er ook zitten met een stapel splinternieuwe exemplaren van Elfenblauw én een al even splinternieuwe balpen.

Wil je het zelf allemaal meemaken? Kom dan op zaterdag 21 oktober naar de Blijde-Inkomststraat 79-81, in het hartje van Leuven.

Bibberen op de Boekenbeurs

01-10-2006 10:29:08

Van 1 tot en met 12 november gaat in Antwerp Expo de zeventigste editie van de Boekenbeurs door. Een unieke gelegenheid om een heleboel auteurs in levende lijve te ontmoeten en een gesigneerd boek mee naar huis te nemen. Op 3 november staat de Boekenbeurs helemaal in het teken van spanning en avontuur. Om 11u30 kunnen jullie dan naar de officiële voorstelling van Het grote Bibberboek. Aansluitend signeren een aantal van de auteurs aan de Abimo stand.

<< Volgende 1 2 318 19 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018