Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op Ello Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Maandag, 28 mei 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>

Uitgeverij rangschikt Toxine in hogere leeftijdscategorie

01-01-2007 00:22:21

Eind februari verschijnt Toxine in de Bibberboeken reeks van uitgeverij Abimo. De Bibberboeken zijn gewoonlijk geschikt vanaf 9 of 10 jaar, maar omdat dit verhaal zo ontzettend eng is, heeft men uitzonderlijk beslist om Toxine een 11+ advies mee te geven. Klik op het plaatje links om alvast een blik te werpen op de sfeervolle cover van Marjolein Hund.

Boekenwinkeltje online

01-01-2007 00:12:32

Misschien heb je al gezien dat er een 'boekenwinkel' link is bijgekomen in het menu? Met deze link kom je op de winkelpagina, waar je al mijn Abimo boeken kunt bestellen. De verzendingskosten bedragen slechts 1 euro, zowel voor België als voor Nederland. Op de koop toe wordt elk boek nog eens door mij persoonlijk gesigneerd! Voorlopig kun je nog maar twee titels bestellen, maar dat zullen er in de toekomst uiteraard meer worden. Deze dienst wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van uitgeverij Abimo. Voor mijn vier Clavis boeken moet ik jullie helaas doorverwijzen naar andere winkels.

Na de Boekenbeurs

01-12-2006 10:37:48

De schrijfkramp zindert nog na van de honderden handtekeningen die ik de eerste 12 dagen van november heb uitgedeeld. Veel bekende gezichten gezien en nieuwe mensen ontmoet en uiteraard karrenvrachten boeken gesigneerd. De absolute topper was Jaspers vlinders. Ook bij de leerkrachten, die het boek massaal aankopen om ermee rond diversiteit te werken in de klas. Daarom heb ik besloten om een aantal lestips op te nemen, die de leerkrachten uit diverse vakken kunnen inspireren om iets met het boek te doen.

Groen licht voor Toxine

01-12-2006 10:08:22

Jullie konden waarschijnlijk al wel vermoeden dat het niet bij dat ene korte griezelverhaaltje in Het grote Bibberboek zou blijven. Een week voor het begin van de Boekenbeurs heb ik een nieuw manuscript afgewerkt van een rasechte griezelroman. De titel is Toxine en de uitgeverij heeft me al laten weten dat het boek zal verschijnen in het voorjaar in de 'Bibberboekenreeks' van uitgeverij Abimo. Toxine is niet zomaar 'alweer' een griezelverhaal. Het is het ijzingwekkende relaas van een zombieplaag in een rustig Vlaams dorpje en het is heel, maar dan ook heel erg eng! Binnenkort meer nieuws.

Eindelijk terug online na de grote verhuis

01-11-2006 10:20:25

De trouwe bezoekers hebben gemerkt dat het forum een aantal dagen niet bereikbaar was. Dit was het gevolg van alweer een technisch probleem. Ik heb dan maar beslist om alles meteen naar een nieuwe webhost te verhuizen. Zo'n verhuis is een heel gedoe en het duurt altijd een poos eer de domeinnaam naar de nieuwe server verwijst. Maar nu staat alles weer netjes online en bovendien op de supersnelle servers van Ermis, waar ik maar liefst 1 Gigabyte kan vulllen!
Ook het forum staat weer online en gelukkig zijn er geen berichten verloren gegaan. Voor de rest is er niets veranderd. Ik heb veel goeds gehoord over mijn nieuwe webhost en hoop dat de technische problemen nu voorgoed van de baan zijn.

<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018