Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Zondag, 22 juli 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>

Eervolle vermelding John Flandersprijs 2006

22-01-2007 08:29:36

Eind vorige week koos de kinderjury van de John Flandersprijs de beste kortverhalen uit maar liefst 66 inzendingen. Twee verhalen eindigden bovenop de stapel: Mijn zus is een draak van Inge Misschaert en Het geheim van de schoorsteenvegertjes van Johan Vandevelde. Maar er kan er maar één winnen en uiteindelijk werd beslist om de John Flandersprijs 2006 toe te kennen aan Inge Misschaert. Proficiat, Inge!

Het geheim van de schoorsteenvegertjes werd bedacht met een eervolle vermelding. De prijs wordt uitgereikt tijdens de jeugdboekenweek en uiteraard zullen de beide verhalen worden uitgegeven in de reeks Vlaamse Filmpjes van uitgeverij Averbode. Bron: Villa Kakelbont

UPDATE Het geheim van de schoorsteenvegertjes zal de tweede titel worden in de jaargang 2007-2008 van Vlaamse Filmpjes en zal bijgevolg verschijnen in september.

Uitgeverij rangschikt Toxine in hogere leeftijdscategorie

01-01-2007 00:22:21

Eind februari verschijnt Toxine in de Bibberboeken reeks van uitgeverij Abimo. De Bibberboeken zijn gewoonlijk geschikt vanaf 9 of 10 jaar, maar omdat dit verhaal zo ontzettend eng is, heeft men uitzonderlijk beslist om Toxine een 11+ advies mee te geven. Klik op het plaatje links om alvast een blik te werpen op de sfeervolle cover van Marjolein Hund.

Boekenwinkeltje online

01-01-2007 00:12:32

Misschien heb je al gezien dat er een 'boekenwinkel' link is bijgekomen in het menu? Met deze link kom je op de winkelpagina, waar je al mijn Abimo boeken kunt bestellen. De verzendingskosten bedragen slechts 1 euro, zowel voor België als voor Nederland. Op de koop toe wordt elk boek nog eens door mij persoonlijk gesigneerd! Voorlopig kun je nog maar twee titels bestellen, maar dat zullen er in de toekomst uiteraard meer worden. Deze dienst wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van uitgeverij Abimo. Voor mijn vier Clavis boeken moet ik jullie helaas doorverwijzen naar andere winkels.

Na de Boekenbeurs

01-12-2006 10:37:48

De schrijfkramp zindert nog na van de honderden handtekeningen die ik de eerste 12 dagen van november heb uitgedeeld. Veel bekende gezichten gezien en nieuwe mensen ontmoet en uiteraard karrenvrachten boeken gesigneerd. De absolute topper was Jaspers vlinders. Ook bij de leerkrachten, die het boek massaal aankopen om ermee rond diversiteit te werken in de klas. Daarom heb ik besloten om een aantal lestips op te nemen, die de leerkrachten uit diverse vakken kunnen inspireren om iets met het boek te doen.

Groen licht voor Toxine

01-12-2006 10:08:22

Jullie konden waarschijnlijk al wel vermoeden dat het niet bij dat ene korte griezelverhaaltje in Het grote Bibberboek zou blijven. Een week voor het begin van de Boekenbeurs heb ik een nieuw manuscript afgewerkt van een rasechte griezelroman. De titel is Toxine en de uitgeverij heeft me al laten weten dat het boek zal verschijnen in het voorjaar in de 'Bibberboekenreeks' van uitgeverij Abimo. Toxine is niet zomaar 'alweer' een griezelverhaal. Het is het ijzingwekkende relaas van een zombieplaag in een rustig Vlaams dorpje en het is heel, maar dan ook heel erg eng! Binnenkort meer nieuws.

<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018