Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op Ello Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Zaterdag, 23 juni 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 4 5 619 20 21 Vorige >>

Zomervakantie

19-06-2015 14:54:03

De zomer staat eindelijk voor de deur. Het uitgelezen moment om met een leuk boek van het zonnetje te genieten.

Vorige maand heb ik de resterende voorraden van Het Cupidocomplot en Toxine aangekocht. De boeken zijn dus niet meer verkrijgbaar in de boekhandel, maar uiteraard wel nog in het Boekenwinkeltje op mijn website. En dan nog wel aan een heel zacht prijsje! Slechts €7,95 voor ‘Het Cupidocomplot’ en €5,95 voor ‘Toxine’. UIteraard wordt ieder boek steeds persoonlijk gesigneerd. Koop je twee of meer boeken in één keer, dan betaal je bovendien geen verzendkosten!

Cupido-Toxine Promo

BOEKTOPPERS

Boektoppers ElfenblauwZit je in het eerste of tweede middelbaar en heb je Elfenblauw – Het Juweel van Silnaris nog niet gelezen? Bij de start van het nieuwe schooljaar kun je via je leerkracht Nederlands een Boektoppers pakket aankopen. Voor de luttele som van €19,75 krijg je niet alleen het eerste deel van de Elfenblauw cyclus, maar ook nog vier andere spannende boeken. Een koopje!

Iedereen alvast een fijne vakantie toegewenst en tot volgend schooljaar!

Nachtwild in de prijzen!

19-05-2015 10:12:52

Op zondag 10 mei was het groot feest in Gent voor de uitreiking van de prijzen van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Bart Vermeer en ik hadden post gevat op het podium in de Domzaal van de Vooruit, waar we tijdens twee knusse vertelmomenten een tipje van de sluier oplichtten van het vervolg op ‘Nachtwild’.

KJV 2015

Maar het grote moment kwam om half vijf, toen de bekroningen bekendgemaakt werden. ‘Nachtwild’ kaapte maar liefst de tweede plaats weg in de leeftijdscategorie 12 tot 14 jaar! Een welgemeende dankjewel dan ook aan alle kinderen die op het boek hebben gestemd. Dit geeft Bart en ik alleen maar zin om vol enthousiasme verder te schrijven aan het vervolg!

KJV 2015

Kinderboekendag

03-04-2015 12:15:57

25 april 2015 Standaard Boekhandel Station Brugge Heb jij altijd al willen weten hoe je leuke, stoere, lieve, knappe, slijmerige, boosaardige... personages creëert?  Johan Vandevelde en Bart Vermeer wijden je in in de duistere geheimen van het personage en helpen je bij het creëren van je eigen unieke droompersonage!  Er zijn twee sessies voorzien:	14u-15u en 16u-17u  Opgelet! De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar sb.bruggestationsplein@standaardboek.com

Jeugdboekenweek 2015

01-03-2015 15:04:41

Lachen...

JeugdboekenweekVan 14 tot en met 29 maart is het weer Jeugdboekenweek. Dit jaar draait alles rond het thema humor. In al mijn boeken speelt humor een belangrijke rol. Van de gitzwarte humor in Toxine tot de kwajongensstreken van Dion en Marco in Het Cupidocomplot.

Met mijn boekenkoffer en mijn verhalen reis ik ook dit jaar weer het hele land door. Ik bezoek talloze scholen en bibliotheken om er over mijn boeken te vertellen. Wie weet zien we elkaar dus heel binnenkort!

Wil je graag dat ik eens naar jouw klas kom? Trek je meester of juf aan de mouw en geef hem/haar de link naar de lezingenpagina. Voor 2016 is er zelfs nog de mogelijkheid om een lezing te laten subsidiëren, maar dan moet je er wel snel bij zijn!

 

... en griezelen

GruwelhotelEr waren wat technische problemen met de levering van de nieuwe editie van Gruwelhotel, maar die zijn nu gelukkig van de baan. Gruwelhotel is vanaf nu volop te bestellen via mijn boekenwinkeltje. Voor €14,99 krijg je niet alleen je eigen gesigneerde exemplaar, maar je ontvangt ook nog eens gratis en voor niks het eBook erbovenop. Zo kun je ook onderweg lekker griezelen op je eReader of tablet.

Wanneer de moeder van Mark, Vera en Frederik na de dood van een nare tante een prachtig oud hotel aan de kust erft, gaat het hele gezin er meteen naartoe om er de paasvakantie door te brengen. Maar de autistische Frederik gedraagt zich ineens heel vreemd en het lijkt alsof hij dingen ziet die zijn andere familieleden niet kunnen zien. Het duurt niet lang voor ook Mark ontdekt dat er het een en ander niet pluis is in het hotel. Voorwerpen verplaatsen zich op mysterieuze wijze en ‘s nachts klinken er voetstappen in de gang en verschijnen er bloedvlekken op de trap. Als Mark en Vera erachter komen welk schokkend geheim er schuilgaat achter de honderd jaar oude muren van Hotel Zeerust, verandert hun paasvakantie in pure horror...

 

Kinderboekendag 2015

Op zaterdag 25 april is het voor de eerste keer Kinderboekendag. Je zult me samen met Bart Vermeer (Nachtwild) en een hele rits andere auteurs en illustratoren aantreffen in de Standaard Boekhandel aan het station van Brugge. Bart Vermeer en ik zullen er een boeiende schrijfworkshop geven, waar je helemaal gratis aan deel kunt nemen. Al wat je nodig hebt is je inspiratie en je fantasie!

Stapels boeken in 2015

29-01-2015 16:24:17

Ouderwets of digitaal gruwelen

GruwelhotelWe zetten het nieuwe jaar meteen in met een mooie nieuwe uitgave van ‘Gruwelhotel’. Na een jaar is dit boek opnieuw verkrijgbaar in een paperback uitvoering, met een prachtige nieuwe cover van Martin Muster. Het is meteen ook de eerste uitgave van de imprint Everstory Books, onder de deskundige leiding van jeugdauteur Patrick Bernauw.

Voor slechts €14,99 heb je je eigen supergriezelige exemplaar! Verkrijgbaar bij de meeste online boekhandels, zoals Bol.com en Cosmox.

Wil je liever een eBook? Surf dan naar de website van Kobobooks of naar de iTunes store van Apple. Voor €6,95 is de digitale editie van ‘Gruwelhotel’ van jou!

Er staan dit jaar nog een aantal andere projecten op stapel, maar daar kan ik op dit moment nog geen datum op plakken. Surf dus regelmatig eens langs de website, of like mijn pagina op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

 

Jaspers trailer

Heb je hem al gezien, de boektrailer van ‘Jaspers vlinders’? Het filmpje werd gedraaid met een echte filmcrew en een stel bijzonder getalenteerde jonge acteurs. Uiteraard wordt er ook dit jaar hard gewerkt om het boek te verfilmen. Eens de productie van start gaat, zullen jullie dat hier kunnen lezen.

 

Feesten als de beesten!

KinderboekendagOok dit jaar zijn er weer verschillende belangrijke evenementen waar we naar uit kunnen kijken.

Van 14 t/m 29 maart is het Jeugdboekenweek. Dit jaar draait alles rond het thema ‘humor’. Voor die gelegenheid zal ik weer het hele land door reizen om scholen en bibliotheken te bezoeken. Dus misschien zie je me binnenkort wel voor je klas staan!

Op zaterdag 25 april is het voor het eerst Kinderboekendag. Die zaterdag zullen talloze jeugdauteurs en illustratoren te gast zijn in boekhandels over het hele land. Je zult me dan aantreffen in de Standaard Boekhandel aan het station van Brugge. Wat ik er precies ga doen, blijft nog een beetje geheim.

We kijken met zijn allen ook opnieuw uit naar het Kinder- en Jeugdjury feest op zondag 10 mei in de Gentse Vooruit. Daar zullen we te weten komen of ‘Nachtwild’ de juryleden al dan niet wist te bekoren. En uiteraard zal ik er ook aanwezig zijn, samen met co-auteur Bart Vermeer.

<< Volgende 1 2 3 4 5 619 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018