Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Zaterdag, 21 oktober 2017

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 4 519 20 21 Vorige >>

Boekenbeurs Antwerpen 2015

01-10-2015 08:48:08

Boekenbeurs 2015De Antwerpse Boekenbeurs is hét boekenevenement van Vlaanderen. Van 31 oktober tot en met 11 november kun je in de vier hallen van Antwerp Expo honderden uitgeverijen en boekhandels bezoeken. Maar de grootste attractie zijn uiteraard de auteurs die je er tegen het lijf kunt lopen.

Net zoals ieder jaar vind je me aan de stand van uitgeverij Pelckmans / Abimo (de grote stand bij het binnenkomen van Hal 1).

Het centrale thema van de beurs is Kinder- en Jeugdliteratuur, dus reken maar dat er veel te doen zal zijn rond jeugdboeken in alle vormen en maten.

Dit jaar ben ik maar op een handvol dagen aanwezig, dus raadpleeg zekere even mijn Boekenbeursagenda hieronder, zodat we elkaar niet mislopen!

Wanneer?

Van 31 oktober tot 11 november

Waar?

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Website

www.boekenbeurs.be

Opgepast! Breng je zelf boeken mee om te laten signeren, vraag dan bij het binnenkomen aan de infobalie een bewijsje. Zo vermijd je misverstanden.

Hieronder vind je de dagen en uren dat ik aanwezig ben. Steeds aan stand 105-107 van uitgeverij Pelckmans/Abimo, vooraan in Hal 1. Op de dagen die gemarkeerd staan als 'scholenprogramma' ben ik wel aanwezig van 10u tot 15u, maar niet altijd beschikbaar!

DAG
UUR
STAND
Zaterdag 31 oktober 10u-14u Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Zondag 1 november

10u-14u
met Bart Vermeer (Nachtwild)

Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Maandag 2 november niet aanwezig
Dinsdag 3 november niet aanwezig
Woensdag 4 november niet aanwezig
Donderdag 5 november 13u-17u Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Vrijdag 6 november niet aanwezig
Zaterdag 7 november
niet aanwezig
Zondag 8 november 13u-17u
met Bart Vermeer (Nachtwild)
Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Maandag 9 november scholenprogramma
Dinsdag 10 november niet aanwezig
Woensdag 11 november niet aanwezig

 

Terug naar de schoolbanken

01-09-2015 11:55:22

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Na een redelijk rustig jaar draait alles ook voor mij weer op volle toeren.

Op dit moment leggen Bart Vermeer en ik de laatste hand aan ‘Dalca 2: Bloedverwanten’, het vervolg op ‘Nachtwild’ dat dit jaar in de prijzen viel bij de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Als alles een beetje wil vlotten, zal het boek rond februari / maart in de winkels liggen!Elfenblauw Boektoppers

Heb je het eerste deel van ‘Elfenblauw’ nog niet gelezen of zou je dolgraag met de reeks willen beginnen? Het boek zit dit schooljaar in het Boektoppers pakket voor het eerste en tweede middelbaar! De pakketten zijn via je leerkracht Nederlands te bestellen. Je betaalt slechts €19,75 voor 5 razend spannende boeken. Dat is €3,95 per boek! Veel goedkoper dan dat wordt het niet. Zo zie je maar, het nieuwe schooljaar heeft ook zijn voordelen.

Uiteraard staan er nog heel wat andere projecten op stapel. Surf dus regelmatig langs de website of like de Facebook pagina als je op de hoogte wilt blijven van het allerlaatste nieuws!

Alvast een fijn schooljaar gewenst en misschien zien we elkaar wel op de Boekenbeurs of op één van mijn talrijke school- en bibliotheekbezoeken!

Zomervakantie

19-06-2015 14:54:03

De zomer staat eindelijk voor de deur. Het uitgelezen moment om met een leuk boek van het zonnetje te genieten.

Vorige maand heb ik de resterende voorraden van Het Cupidocomplot en Toxine aangekocht. De boeken zijn dus niet meer verkrijgbaar in de boekhandel, maar uiteraard wel nog in het Boekenwinkeltje op mijn website. En dan nog wel aan een heel zacht prijsje! Slechts €7,95 voor ‘Het Cupidocomplot’ en €5,95 voor ‘Toxine’. UIteraard wordt ieder boek steeds persoonlijk gesigneerd. Koop je twee of meer boeken in één keer, dan betaal je bovendien geen verzendkosten!

Cupido-Toxine Promo

BOEKTOPPERS

Boektoppers ElfenblauwZit je in het eerste of tweede middelbaar en heb je Elfenblauw – Het Juweel van Silnaris nog niet gelezen? Bij de start van het nieuwe schooljaar kun je via je leerkracht Nederlands een Boektoppers pakket aankopen. Voor de luttele som van €19,75 krijg je niet alleen het eerste deel van de Elfenblauw cyclus, maar ook nog vier andere spannende boeken. Een koopje!

Iedereen alvast een fijne vakantie toegewenst en tot volgend schooljaar!

Nachtwild in de prijzen!

19-05-2015 10:12:52

Op zondag 10 mei was het groot feest in Gent voor de uitreiking van de prijzen van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Bart Vermeer en ik hadden post gevat op het podium in de Domzaal van de Vooruit, waar we tijdens twee knusse vertelmomenten een tipje van de sluier oplichtten van het vervolg op ‘Nachtwild’.

KJV 2015

Maar het grote moment kwam om half vijf, toen de bekroningen bekendgemaakt werden. ‘Nachtwild’ kaapte maar liefst de tweede plaats weg in de leeftijdscategorie 12 tot 14 jaar! Een welgemeende dankjewel dan ook aan alle kinderen die op het boek hebben gestemd. Dit geeft Bart en ik alleen maar zin om vol enthousiasme verder te schrijven aan het vervolg!

KJV 2015

Kinderboekendag

03-04-2015 12:15:57

25 april 2015 Standaard Boekhandel Station Brugge Heb jij altijd al willen weten hoe je leuke, stoere, lieve, knappe, slijmerige, boosaardige... personages creëert?  Johan Vandevelde en Bart Vermeer wijden je in in de duistere geheimen van het personage en helpen je bij het creëren van je eigen unieke droompersonage!  Er zijn twee sessies voorzien:	14u-15u en 16u-17u  Opgelet! De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar sb.bruggestationsplein@standaardboek.com

<< Volgende 1 2 3 4 519 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2017