Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Maandag, 22 januari 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>

Het Cupidocomplot

14-09-2016 23:07:00

CupidocomplotDe scholen zijn weer van start gegaan en we schieten meteen al stevig uit de startblokken met de eerste van maar liefst 3 nieuwe titels die dit najaar verschijnen!

'Het Cupidocomplot' is het enige van deze drie boeken dat niet nieuw is. Het is alweer de derde druk van dit spannende, grappige en ontroerende verhaal, dat in 2013 de tweede plaats haalde bij de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

Van dit boek is ook meteen een eBook gemaakt, zodat je het kunt lezen op je tablet of eReader. Boek en eBook zijn normaal gezien apart te koop, maar wie het papieren boek hier op de website bestelt, krijgt het eBook er gratis bij! Van een vliegende start gesproken...

Vakantie!

02-07-2016 19:04:05

De vakantie is nu definitief begonnen. Twee maanden lekker niksdoen en je rotvervelen... Ikzelf zal in ieder geval niet stilzitten. In oktober verschijnen er maar liefst 3 boeken, waarvan er twee gloednieuw zijn! Zo heb je alvast 3 positieve lichtpuntjes om naar uit te kijken in het nieuwe schooljaar.

Fijne vakantie en tot gauw!

De demonen van Dalca

25-04-2016 16:43:31

Voor wie het nog niet gemerkt had, de eerste twee delen van De demonen van Dalca liggen nu al anderhalve maand in de winkels. 'Bloedlijn', het vervolg op 'Nachtwild' doet het overigens zo goed dat het boek reeds aan een herdruk toe is. Die tweede druk komt vanaf 5 mei in de rekken. Kun je ondertussen niet aan het boek geraken en wil je het zo snel mogelijk in je bezit hebben, dan kun je het ook altijd hier op de site in de Boekenwinkel bestellen.

De demonen van Dalca

Jeugdboekenweek 2016 - Weg van de stad

27-02-2016 16:27:44

Op 5 maart gaat de Jeugdboekenweek opnieuw van start. Ben je helemaal weg van de stad, of wil je liever weg van de stad? Met het thema kun je letterlijk alle kanten uit!

Een jaar vol boeken

18-01-2016 22:50:15

Hopelijk heeft 2016 voor iedereen een spetterende start gekend? Na een rustig 2015, wordt 2016 inderdaad een jaar vol boeken!


De demonen van Dalca

De demonen van Dalca 1

Wist je al dat 'Nachtwild' een heuse trilogie wordt? De reeks krijgt de titel 'De demonen van Dalca'. Niet alleen krijgt het eerste boek, Nachtwild, een gloednieuwe en waanzinnig coole cover, maar jullie kunnen dit jaar ook twee nieuwe delen verwachten:

Bloedlijn (april)
Levensgif (oktober)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over 'De demonen van Dalca', like dan de Facebook pagina!

 


'Het Cupidocomplot' is voorlopig uitverkocht

'Het Cupidocomplot' is volledig uitverkocht. Het boek verscheen voor het eerst in 2011. Vorig jaar kocht ik de laatste resterende 20 exemplaren op en die zijn nu allemaal de deur uit.

Maar dit betekent niet het einde van het boek. Nog voor de zomervakantie komt er een ebook editie. Zo kun je de grappige en spannende avonturen van Dion en zijn aartsvijand Marco lekker in je tablet of eReader op het vliegtuig meenemen naar je vakantiebestemming. Tezelfdertijd hopen we ook een paperback editie uit te geven met een mooie nieuwe cover, getekend door Martin Muster.

 

 


Dus dit zijn de boeken die jullie in 2016 mogen verwachten:

Nieuw

De demonen van Dalca 2: Bloedlijn (april)
De demonen van Dalca 3: Levensgif (oktober)
Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk (oktober)

Heruitgaven

De demonen van Dalca 1: Nachtwild [Paperback] (april, derde druk)
Het Cupidocomplot [eBook] (mei)
Het Cupidocomplot [Paperback] (mei, derde druk)

Zei ik al dat 2016 een jaar vol boeken wordt? 😀

<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018