Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Vrijdag, 22 september 2017

Nu te koop!


Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3Robin Roover 2Het Cupidocomplot

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 318 19 20 Vorige >>

Een nieuw kleedje

01-08-2006 10:15:14

Volgende maand gaat deze website definitief de prullenbak in om plaats te maken voor een compleet vernieuwde versie. De huidige versie bestaat al sinds 2004 en was oorspronkelijk volledig uit HTML opgebouwd. Naarmate ik meer bijleerde over websites bouwen, heb ik er steeds meer aan gesleuteld. Maar ondertussen is er ook sleet op gekomen (de mensen die de site in 800x600 resolutie bekijken, weten dat er hier en daar wat aan de opmaak hapert). De nieuwe website is volledig van nul herschreven volgens XHTML normen en maakt intensief gebruik van CSS.

Voor de griezelfans

01-08-2006 10:00:05

Jullie hebben dit jaar nog één boek tegoed van mij. Nou ja, niet helemaal van mij... Het grote Bibberboek is een bundel met zeven griezelverhalen van even veel bekende en minder bekende auteurs: Nico De Braeckeleer, Guy Didelez, Bavo Dhooge, Luc Embrechts, Katharina Van Cauteren, Frank Pollet en ikzelf.

Het boek verschijnt heel toepasselijk eind oktober (Halloween) bij uitgeverij Abimo en wordt officiëel voorgesteld tijdens de Antwerpse Boekenbeurs begin november.

Nieuwe foto's en recensies

01-07-2006 10:06:47

Op vrijdag 16 juni ging in het Antwerpse Roze huis de persvoorstelling door van Jaspers vlinders. Ook Minister van Gelijke Kansen Kathleen van Brempt had het boek gelezen en toetste Jaspers avonturen aan de resultaten van een recente studie onder holebi jongeren. Die jongeren werden vertegenwoordigd door Barbara Van Speybroeck van Wel Jong, Niet Hetero en twee jonge mensen van Enig Verschil, die kwamen getuigen over hun eigen ervaringen.

Pers en organisaties die het boek willen bespreken, kunnen bij uitgeverij Abimo een persmap aanvragen.

Klik hier voor de foto's! Op de Jaspers vlinders pagina vinden jullie ook twee gloednieuwe recensies terug.

Het Kronosproject in de prijzen

01-06-2006 10:00:11

Op 21 mei werden tijdens het grote Boekenfeest in Gent de prijzen van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury uitgereikt. Het Kronosproject moest het afleggen tegen een aantal bijzonder sterke boeken en kwam, tot mijn grote verrassing, toch op de tweede plaats terecht. De bekroning ging naar Zwart in je Vel. Van harte proficiat aan Renate Ahrens en een reuzedankjewel aan alle juryleden, die op het boek hebben gestemd.

Jaspers vlinders

01-06-2006 10:00:01

Vrijdag 16 juni om 20u wordt Jaspers vlinders feestelijk aan de pers voorgesteld. Dat gebeurt in Het Roze Huis, gelegen in Café den Draak, Draakplaats 1 in Antwerpen. Iedereen is bij deze dan ook van harte uitgenodigd. Als je komt, stuur dan wel even een mailtje vóór 9 juni, dan reserveren we genoeg hapjes en drankjes.

<< Volgende 1 2 318 19 20 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2017