Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Maandag, 22 januari 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 318 19 20 21 Vorige >>

Gesubsidieerde lezingen

01-10-2006 10:40:47

Gedurende de maand oktober (en alleen gedurende de maand oktober) kunnen scholen en bibliotheken bij de Stichting Lezen een gesubsidieerde lezing aanvragen voor het eerste semester van 2007. Er zijn ondertussen al een groot aantal gesubsidieerde lezingen gereserveerd. Wie er nog eentje wil, moet er snel bij zijn. Het beste is om nog vóór oktober al een gesubsidieerde lezing aan te vragen door een mailtje te sturen naar de auteur. Meer informatie vind je op de lezingenpagina.

Signeersessie Davidsfonds Leuven

01-10-2006 10:30:44

Op zaterdag 21 oktober is Boekhandel Infodok/Davidsfonds in Leuven tien jaar oud. Dat wordt gevierd met een spetterend verjaardagsfeest met veel leuke activiteiten, zoals een tentoonstelling van illustrator Klaas Verplancke, een bezoek van de circusschool en lekkere verjaardagstaart! Natuurlijk is het hem allemaal ook om de boeken en hun auteurs te doen. Van die auteurs komen er vanaf 16 uur een heel pak naar de boekhandel afgezakt om hun schrijfsels te signeren. Johan zal er ook zitten met een stapel splinternieuwe exemplaren van Elfenblauw én een al even splinternieuwe balpen.

Wil je het zelf allemaal meemaken? Kom dan op zaterdag 21 oktober naar de Blijde-Inkomststraat 79-81, in het hartje van Leuven.

Bibberen op de Boekenbeurs

01-10-2006 10:29:08

Van 1 tot en met 12 november gaat in Antwerp Expo de zeventigste editie van de Boekenbeurs door. Een unieke gelegenheid om een heleboel auteurs in levende lijve te ontmoeten en een gesigneerd boek mee naar huis te nemen. Op 3 november staat de Boekenbeurs helemaal in het teken van spanning en avontuur. Om 11u30 kunnen jullie dan naar de officiële voorstelling van Het grote Bibberboek. Aansluitend signeren een aantal van de auteurs aan de Abimo stand.

Het grote Bibberboek

01-10-2006 10:27:02

Op het einde van de maand ligt het allereerste grote Bibberboek in de winkels. Het grote Bibberboek is een bundel met zeven griezelverhalen van Nico De Braeckeleer, Guy Didelez, Bavo Dhooge, Luc Embrechts, Frank Pollet, Katharina Van Cauteren en, uiteraard, mezelf.

Mijn kortverhaal heet De grimoire van Elphas. Wat voor een ding dat nu juist is en welke gruwelijke gebeurtenissen het jonge hoofdpersonage staan te wachten, dat zul je zelf moeten lezen. Als je durft, tenminste.

Het grote Bibberboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Abimo en wordt op 3 november officieel voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs (zie berichtje hieronder). De uitgelezen dag voor griezelfans om naar de Scheldestad af te zakken.

Het grote Bibberboek komt eraan

01-09-2006 10:21:50

Volgende maand rond Halloween, is het zover. Dan verschijnt het allereerste grote Bibberboek bij uitgeverij Abimo. Het grote Bibberboek is een bundel met zeven griezelverhalen van Nico De Braeckeleer, Guy Didelez, Bavo Dhooge, Luc Embrechts, Frank Pollet, Katharina Van Cauteren en mezelf en zal officieel worden voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs begin november.

<< Volgende 1 2 318 19 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018