Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Vrijdag, 24 november 2017

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>

Na de Boekenbeurs

01-12-2006 10:37:48

De schrijfkramp zindert nog na van de honderden handtekeningen die ik de eerste 12 dagen van november heb uitgedeeld. Veel bekende gezichten gezien en nieuwe mensen ontmoet en uiteraard karrenvrachten boeken gesigneerd. De absolute topper was Jaspers vlinders. Ook bij de leerkrachten, die het boek massaal aankopen om ermee rond diversiteit te werken in de klas. Daarom heb ik besloten om een aantal lestips op te nemen, die de leerkrachten uit diverse vakken kunnen inspireren om iets met het boek te doen.

Groen licht voor Toxine

01-12-2006 10:08:22

Jullie konden waarschijnlijk al wel vermoeden dat het niet bij dat ene korte griezelverhaaltje in Het grote Bibberboek zou blijven. Een week voor het begin van de Boekenbeurs heb ik een nieuw manuscript afgewerkt van een rasechte griezelroman. De titel is Toxine en de uitgeverij heeft me al laten weten dat het boek zal verschijnen in het voorjaar in de 'Bibberboekenreeks' van uitgeverij Abimo. Toxine is niet zomaar 'alweer' een griezelverhaal. Het is het ijzingwekkende relaas van een zombieplaag in een rustig Vlaams dorpje en het is heel, maar dan ook heel erg eng! Binnenkort meer nieuws.

Eindelijk terug online na de grote verhuis

01-11-2006 10:20:25

De trouwe bezoekers hebben gemerkt dat het forum een aantal dagen niet bereikbaar was. Dit was het gevolg van alweer een technisch probleem. Ik heb dan maar beslist om alles meteen naar een nieuwe webhost te verhuizen. Zo'n verhuis is een heel gedoe en het duurt altijd een poos eer de domeinnaam naar de nieuwe server verwijst. Maar nu staat alles weer netjes online en bovendien op de supersnelle servers van Ermis, waar ik maar liefst 1 Gigabyte kan vulllen!
Ook het forum staat weer online en gelukkig zijn er geen berichten verloren gegaan. Voor de rest is er niets veranderd. Ik heb veel goeds gehoord over mijn nieuwe webhost en hoop dat de technische problemen nu voorgoed van de baan zijn.

Boekenbeurs Antwerpen

01-11-2006 10:01:18

Deze maand staat alles in het teken van de Antwerpse Boekenbeurs. Van 1 tot en met 12 november kun je in Antwerp Expo al voor de zeventigste maal naar de grootste boekenbeurs van België. Een unieke gelegenheid om een heleboel auteurs in levende lijve te ontmoeten en een gesigneerd boek mee naar huis te nemen.

Vergeet zeker op 3 november om 11u30 niet naar zaal Artes af te zakken voor de officiële voorstelling van Het grote Bibberboek. Presentator David Troch zal er een aantal Bibberboek auteurs op de rooster leggen. De auteurs die het overleven, zullen aansluitend het boek signeren aan de Abimo stand (zaal 1 stand 100-101).

Gesubsidieerde lezingen

01-10-2006 10:40:47

Gedurende de maand oktober (en alleen gedurende de maand oktober) kunnen scholen en bibliotheken bij de Stichting Lezen een gesubsidieerde lezing aanvragen voor het eerste semester van 2007. Er zijn ondertussen al een groot aantal gesubsidieerde lezingen gereserveerd. Wie er nog eentje wil, moet er snel bij zijn. Het beste is om nog vóór oktober al een gesubsidieerde lezing aan te vragen door een mailtje te sturen naar de auteur. Meer informatie vind je op de lezingenpagina.

<< Volgende 1 2 317 18 19 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2017